Тренинг център IMPACT - обучение, тийм билдинг, консултации, бизнес-тренинги , е-тренинги, таен клиент
     
   за нас
   тренинги
   консултации
   топ въпроси
   календар
   за контакти
   
 

ТРЕНИНГИТЕ НА IMPACT ЦЕНТЪР
   ТИЙМ БИЛДИНГ

Успешните организации в съвременния бизнес разполагат с екипи, които не просто работят добре , а и успяват да надминат очакванията на своите клиенти.Това е и основната цел на нашите тийм билдинг програми.

Обученията, които предлагаме са подходящи за групи, чиито лидери биха искали да сплотят екипа си и да подобрят ефективността на неговата работа.

Съвместното преодоляване на препятствия и трудности, решаването на проблемни ситуации чрез определяне на обща цел и нейното успешно реализиране по пътя на сътрудничеството е основна идея в нашите тийм билдинг програми.

В края на обучението ще имате точна представа за ситуацията във Вашата група,за ролята и приноса на всеки неин член.Ще усвоите алтернативни стратегии за справяне с конфликтите, ще засилите чувството за принадлежност към групата и ще набележите вашите общи цели за развитие.

Ние ценим уникалността на всяка организация и подхождаме индивидуално към нейните нужди и очаквания.След оценка на екипната ефективност и идентифициране на конкретните задачи ще подготвим тиймбилдинг протрама, която ще „работи” само за достигане на вашите екипни цели.След приключване на тийм билдинга предлагаме анализ и проследяване на ефекта от съвместната ни работа.

Ако нашите идеи за тийм билдинг ви допадат, click here
 
 

Training areas

Емоционалната интелигентност

Уверено поведение

Умения за водене на преговори

Кариерно развитие

Умениия за презентиране

Умения за продажби

Умения за интервюиране

Лидерство и мениджмънт

Управление на конфликтите

Управление на стреса и времето

Ефективна групова работа

Комуникативни умения

 
   
 

Impact - всички права запазени © impact-training.eu
За контакти: office@impact-training.eu | Връзки| Уеб дизайн: www.redutta.com